108 ₪ – 127 ₪
מארז משתלם של חליטה אהובה, לשמירה על הטריות ולאספקת חליטת קפה שתוכלו לקחת בבקבוק מעוצב לכל מקום, ואת היתר לשמור בקירור.
המארז מכיל 3 בקבוקי חליטה של 200 מ"ל כל אחד, כמות שתספיק בדיוק עד ההזמנה הבאה.
מבקבוק של 200 מ"ל ניתן להכין 2-3 כוסות משקה קפה קר.
מה במארז:
– 3 בקבוקי חליטה איטית וקרה מקפה ספיישלטי שנחלטו בקפידה.
– בקבוקון מי סוכר
– דף מידע על שיטת החליטה והמלצות הגשה
– ניתן להוסיף מארז קשי במבוק טבעי רב פעמיים ומברשת ניקוי, באריזת בד ב-19 ש"ח בלבד.
מתלבטים? כאן תוכלו לקרוא בקצרה על כל אחת מהחליטות ולעשות את הבחירה המתאימה לכם.
תוכלו גם ליצור קשר בוואטסאפ על מנת להתייעץ איזה טעם עדיף לכם או להתעדכן בטעמים חדשים שאנו רוקחים ממש עכשיו.
כל חליטה היא מסע שמתחיל בחווה בארץ הגידול ועד שמגיע לכוס הקרח שלכם, מעט על החליטות:
גואטמלה אנטיגואה | Guatemala, Antigua
חליטה קרה ואיטית של זני ערביקה Catuai ו-Typica בקלייה בינונית (-). החליטה מבליטה טעמים מיוחדים של שוקולד מריר יחד עם פירותיות דובדבן מחמיאה מאוד ומאפייני טעם של אזור גידול אנטיגואה.
משקה חלק ומעניין מושלם ליום שמש קייצי.
גואטמלה הוהוטננגו | Guatemala, Huehuetenango
חליטת קפה קרה ואיטית של זני ערביקה Bourbon, Typica, Caturra בקלייה בהירה.
החליטה מבליטה טעמים מובהקים של הדרים תפוז ומנדרינה לצד טעם קרמלי מאפיין של אזור הגידול.
משקה נקי, חלק ומעניין, מומלץ לשתייה על קרח בלבד.
אתיופיה, סידמו | Ethiopia, Sidamo
פולי קפה איכותיים מחבל סידמו שבאתיופיה בקלייה בינונית, טעמם של שוקולד מריר ועוצמתי ביחס לחליטות האחרות.
חליטה קרה ואיטית מוציאה מהפולים האלה תחילה מרירות נעימה ולקראת סוף החליטה מתיקות שאין שני לה.
סך המשקה מיוחד ועם נוכחות, חובה עם חלב!
אתיופיה, גוג'י נטורל | Ethiopia, Guji natural
שיטת עיבוד נטורל לקפה מזן heirloom מאזור גוג'י שבמזרח אתיופיה.
שיטת חליטה קרה ואיטית לקפה כזה מביאה למרקם חלק ומתקתק עם רמזים של שוקולד ורקע הדרים. סיומת חמיצות עדינה.
משקה אלגנטי שמומלץ לשתות על בסיס קרח בלבד או בתוספת נגיעת חלב.
קובה, סראנו | Cuba, Serrano
פולי קפה ערביקה מזן Typica מקובה. הזן אהוב בעיקר בזכות הגוף והנוכחות החזקה שלו. חליטה קרה ואיטית מביאה לידי ביטוי את טעמי הקקאו והאגוזים אך עם מרקם חלק ונעים.
שיטת חליטה קרה ואיטית מאוד מחמיאה לזן הזה ומפיקה ממנו ריח עשיר ונפלא לצד הטעמים המיוחדים.
מעט חלב בכוס עם קרח מבליט את טעמי השוקולדיות של פולים אלו. לאוהבי קפה חזק.
אתיופיה, ארגבונה | Ethiopia, Arbegona
שיטת עיבוד נטורל לקפה מזני Heirloom מאזור סידמו שבאתיופיה.
שיטת חליטה קרה ואיטית לקפה כזה מביאה למרקם חלק, סירופי ומתקתק עם טעמים מורכבים של ברגמוט ורקע קרמל.
החמיצות מורגשת אך אינה קיצונית ומלווה במתיקות משלימה.
משקה אלגנטי בקלייה בהירה שמומלץ לשתות על בסיס קרח בלבד או בתוספת נגיעת חלב.
אינדונזיה, סומטרה | Indonesian blend, Sumatra
תערובת ארומתית במיוחד של פולי קפה מאינדונזיה משני זנים שונים בדירוג G-1 (דירוג איכות גבוה).
הבלנד המיוחדת מאינדונזיה מאופיין בחמיצות נמוכה, גוף מלא וטעמים עוצמתיים ועשירים.
חליטה קרה ואיטית מביאה לידי ביטוי טעמי קקאו ומרירות נעימה עם מרקם חלק ונעים.
מומלץ ביותר למזוג לכוס מלאה בקרח ולשתות נקי, כך תיהנו מהטעם הטבעי ביותר של פולי הקפה. קחו שלוק צונן ומהיר, גלגלו על הלשון ותנו לטעמים להתפתח. שימו לב שבחלק מהחליטות מומלץ להוסיף מעט חלב להדגשת טעמים. כמובן שניתן להחליף את החלב הרגיל בחלב שיבולת שועל או חלב קוקוס לטעם מעודן יותר.
הוסיפו כ 30 מ"ל בונקה לכוס סודה קרה ומרעננת / משקה קקאו חם או קר. התוספת מעודנת ומספקת טוויסט נהדר למשקאות.
בזכות הצלילות שלו, בונקה יכול להיות תוספת נפלאה לעוגות ומאפים. משתמשים בקפה נמס בעוגות? קפה שנחלט במי קרח בשיטה איטית הוא שדרוג משמעותי וטוויסט נפלא לכל מאפה.