השיטה הקרה לחליטת קפה אותה מיישמים בבונקה מכונה 'קיוטו קולד ברו' אוSlow Drip Coffee והיא אמנות חליטת הקפה במים קרח, המתבצעת בקצב איטי ומחושב. השיטה המיוחדת הזו פותחה ביפן במאה ה-17, ושואפת להפיק את המירב מכל פולי קפה ספיישלטי (דרגת קפה גבוהה ביותר המתייחסת לאיכות הזנים וגם לשקיפות התהליך החל מחוות הגידול, שיטת העיבוד, הקלייה, שיטת החליטה וההגשה של הקפה) תוך שמירה על טעמיהם הטבעיים והמורכבים.
בשיטת החליטה הזו מטפטפים מי-קרח בטמפרטורה מבוקרת, טיפה אחר טיפה, דרך שכבה עבה של קפה טחון ברמות שונות (בהתאם למתכון שהותאם עבור הפולים). שיטה הזו, בניגוד לחליטות מהירות יותר, מאפשרת לחלץ את הטעמים הייחודיים של הקפה מבלי לחשוף אותו לחום. התוצאה המתקבלת בכוס היא חליטה בעלת גוף עשיר, מרעננת וטעימה מאוד, עם חמיצות נמוכה ותחושה סירופית חלקה ומפתיעה.
בזכות קצב החליטה האיטי, שלרוב נמשך בין 8 ל-16 שעות, מתאפשר מיצוי מדויק לכל שכבות הטעמים שבקפה. כל טיפה נספגת באיטיות דרך הקפה טומנת עושר של טעמים וארומות, שמודגשים על ידי זמן החליטה הממושך.
המשקה שמתקבל בתום התהליך הוא בעל פרופיל טעמים עמוק ומורכב, ובהתאם לפולי הקפה יודגשו תווים, מתוקים, פירותיים, קרמליים, אגוזיים ואחרים שבחרנו להדגיש בעת החליטה הארוכה.