fbpx

אודות השיטה

חליטת קפה קרה בשיטת Kyoto cold brew

השיטה הקרה לחליטת קפה אותה מיישמים בבונקה מכונה 'קיוטו קולד ברו' אוSlow Drip Coffee והיא אמנות חליטת הקפה במים קרח, המתבצעת בקצב איטי ומחושב. השיטה המיוחדת הזו פותחה ביפן במאה ה-17, ושואפת להפיק את המירב מכל פולי קפה ספיישלטי (דרגת קפה גבוהה ביותר המתייחסת לאיכות הזנים וגם לשקיפות התהליך החל מחוות הגידול, שיטת העיבוד, הקלייה, שיטת החליטה וההגשה של הקפה)  תוך שמירה על טעמיהם הטבעיים והמורכבים.

בשיטת החליטה הזו מטפטפים מי-קרח בטמפרטורה מבוקרת, טיפה אחר טיפה, דרך שכבה עבה של קפה טחון ברמות שונות (בהתאם למתכון שהותאם עבור הפולים). שיטה הזו, בניגוד לחליטות מהירות יותר, מאפשרת לחלץ את הטעמים הייחודיים של הקפה מבלי לחשוף אותו לחום. התוצאה המתקבלת בכוס היא חליטה בעלת גוף עשיר, מרעננת וטעימה מאוד, עם חמיצות נמוכה ותחושה סירופית חלקה ומפתיעה.

בזכות קצב החליטה האיטי, שלרוב נמשך בין 8 ל-16 שעות, מתאפשר מיצוי מדויק לכל שכבות הטעמים שבקפה. כל טיפה נספגת באיטיות דרך הקפה טומנת עושר של טעמים וארומות, שמודגשים על ידי זמן החליטה הממושך.

המשקה שמתקבל בתום התהליך הוא בעל פרופיל טעמים עמוק ומורכב, ובהתאם לפולי הקפה יודגשו תווים, מתוקים, פירותיים, קרמליים, אגוזיים ואחרים שבחרנו להדגיש בעת החליטה  הארוכה.

בונקה בשיטת קיוטו קולד ברו הוא לא רק משקה מרענן וטעים, אלא גם ביטוי לאומנות ודיוק בתהליך הכנתו ומרמז על תכונות ומאפיינים מתרבות יפן הרחוקה. חליטת קפה בקיוטו קולד ברו היא תהליך שמכבד את הזמן והקפדנות ולבסוף משתלם בכל לגימה. זו דרך מושלמת ליהנות מקפה קר איכותי, המציע חוויה ייחודית ששווה לגלות מחדש בכל פעם. אתם מוזמנים לשחק עם המינונים של קפה-קרח-חלב (לחילופין תחליפי חלב/סודה וכו')

אנו מזמינים אתכם לגלות את חוויית קיוטו קולד ברו בעצמכם.

הזמינו לביתכם את חליטות הקפה הייחודיות שלנו, המיוצרות באהבה ובקפידה, ותיהנו מקפה קר ברמה אחרת.

חדש

אינדונזיה, סומטרה

Indonesia, Sumatera

39 84 

Limited brew

אתיופיה, ארבגונה

Ethiopia, Arbegona

42 88 

גואטמלה הוהוטננגו

Guatemala, Huehuetenango

39 84 

קובה, סראנו

Cuba, Serrano

39 84 

אתיופיה, סידמו

Ethiopia, Sidamo

39 84 

אזל זמנית

אתיופיה, גוג'י

Ethiopia, Guji natural

39 84 

גואטמלה אנטיגואה

Guatemala, Antigua

39 84 

Scroll to Top
דילוג לתוכן